0611-20 000

  Välkommen till Kusthöjdens Djurklinik!

  Fredag 19/4 samt Måndag 22/4 håller vår klinik påskstängt. Akuta fall hänvisas till Sundsvalls Djursjukhus. GLAD PÅSK!

  Söndag den 7 april byter vi journalsystem. Därför ber vi om överseende att det kan ta lite längre tid när vi jobbar i det nya systemet en tid framöver. Vi kommer självklart att göra allt vi kan för att det ska gå så smidigt som möjligt. Alla tidigare journaler följer med i systembytet så era uppgifter ska finnas kvar som tidigare. 

  Varmt välkommen till oss på Kusthöjdens djurklinik!

  Nu byter vi namn från Veterinärmottagningen Kusthöjden till Kusthöjdens Djurklinik. Sedan 2 år är vi en del av Mittnorrlands Djursjukvård AB och bytet görs för att vi ska få en tydligare struktur på Djursjukhus och Djurkliniker i vår veterinärmedicinska familj.    

  Kommer namnbytet att innebära något för dig som djurägare?

  Svaret är nej. Vi kommer att fortsätta bedriva samma veterinärvård som vi alltid gjort, så varmt välkommen till oss på Kusthöjdens djurklinik.  Vi erbjuder dig och ditt djur veterinärvård i en lugn och trivsam miljö. Vi lägger stor vikt vid att du som djurägare ska känna dig trygg i både små och stora veterinärmedicinska frågor, och försöker alltid ge tid till frågor och funderingar.

  Hos oss kan du få hjälp med det mesta inom smådjurssjukvård. På kliniken finns digitalröntgen, ultraljud, operationsavdelning, tandutrustning, lab och sjukgymnast. Djur som behöver vård dygnet runt remitterar vi till våra kollegor på Djursjukhuset i Sundsvall.

  Klicka nedan för att komma till vår internetbokning:

   

   

   

  Avbokning sker minst 24h innan. Uteblivet besök debiteras 350kr